Оформлення Візи

Робоча віза Тип Z

Легальне перебування та робота вчителів в Китаї є важливим питанням. Ми працюємо з авторитетними компаніями, які гарантують оформлення робочої візи в Китаї. Перед тим, як відправитись до Китаю, вчитель буде мати робочу Візу (Тип Z).

Перелік необхідних документів для отримання робочої візи типу Z

  1. Довідка про стан здоров'я (оригінал + копія).
  2. Оригінал закордонного паспорта, копія головної сторінки закордонного паспорта і сторінок з раніше виданими візами.
  3. Візова Анкета (завантажити)
  4. Оригінал легалізованого диплома про вищу освіту та його копія.
  5. Запрошення від роботодавця.
  6. Дозвіл на роботу для іноземного фахівця (Approval for Working permit).
  7. Оригінал легалізованої довідки про несудимість.
  8. Фотографія 3х4 для анкети (правила оформлення фотографії додаються).
  9. Копія внутрішнього паспорта.
  10. Оплата Консульського збору

ОТРИМАННЯ ВИДУ НА ПРОЖИВАННЯ В КИТАЇ.

Коли в консульстві / посольстві ви отримаєте паспорт із вклеєною візою, то побачите такі терміни дії: 000. Це означає, що робоча віза видається з коридором в'їзду 90 днів, дозволяє зробити тільки один в'їзд, і дійсна протягом місяця після в'їзду в країну. Протягом 30 днів її потрібно замінити на робочий вид на проживання в імміграційному департаменті за місцем проживання і роботи.

 Робоча віза Тип Z

 

Дозвіл на роботу (Work Permit)

 

Вид на проживання в Китаї